Vedete din Romania

# iUmor #razvan munteanu #delia

Razvan Munteanu, adevarul despre plecarea Deliei de la „iUmor”! Ce a spus sotul artistei

In ultimele zile, in presa din toata tara s-a vorbit tot mai mult despre faptul ca este posibil ca Delia sa paraseasca show-ul „iUmor”, la fel cum a facut si Mihai Bendeac anul trecut.

 

Toate aceste informatii au aparut dupa ce Delia a anuntat pe retelele de socializare ca ea nu va mai participa la niciun roast.

„Nu-mi place senzatia in corpul meu atunci cand lumea face glume sexuale fata de mine sau fata de altcineva. Nimeni nu ar trebui sa simta asta fara acordul lui. Eu nu mai vreau sa-mi dau acordul. Nu mai pot sa rezist la un alt roast. Nivelul meu de toleranta a ajuns la un alt prag. Cred ca este firesc ori efectiv este un nivel de saturatie pe care il resimt. Simt un disconfort in stomac, felul in care ma simt vulnerabila, descoperita, in fata unor lucruri pe care nu le pot controla si nu-mi doresc sa traiesc asta si sa experimentez lucrurile astea. Nu vreau sa dramatizez. Este doar o explicatie pe care o dau despre toata treaba asta cu roast-urile. Nu le mai vreau. Mi se pare ca lucrurile sunt mult prea toxice pentru ceea ce-mi doresc eu, pentru armonia in care vreau sa traiesc. Sunt lucruri destul de agresive. Este posibil sa le percep gresit, dar e suficient sa spun ca nu mai vreau sa particip la roast-uri. Sunt ok, nu va faceti griji pentru mine. Este doar un sentiment pe care am simtit sa-l impartasesc”, a spus Delia.

Deoarece toata lumea a speculat ca Delia va parasi „iUmor”, Razvan Munteanu, sotul ei, a stat de vorba cu jurnalistii de la Cancan, carora le-a dezvaluit ca artista ramane in continuare la Antena 1.

„Nu-i plac roaster-urile. Si cred ca nu numai ei, ci majoritatii. Si cei care fac stand-up au declarat asta. Asta nu inseamna ca pleaca. Ci se poate traduce prin «Faceti roasturi fara mine». Exista solutii de genul asta, cum si Cheloo pleaca atunci cand nu-i place ceva. Banuiesc ca daca nu-i va placea ceva, va pleca si se va intoarce. Daca voia sa nu mai continue, spunea direct, «Nu mai vreau iUmor». Isi asuma. Dar ea e deja de zece ani acolo. Referirea e doar la roast. Eu am mai discutat cu ea, noua nu ne plac. La roast-uri se injura, iar daca nu-s facute cum trebuie, sunt mai mult jigniri decat glume. Si atunci nu participi. Cum si Cheloo a zis, daca se canta manele, eu nu particip. Si cred ca a iesit de vreo 20 de ori pana acum”, a spus Razvan Munteanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare