Vedete din Romania

#imagini ana morodan retinuta de politie #declaratii ana morodan #Ana Morodan #dosare penale

Momentul in care Ana Morodan este retinuta de politie. Primele declaratii facute de vedeta dupa ce s-a ales cu trei dosare penale

Ana Morodan a fost oprita de politie, dar a continuat sa conduca autoturismul in care se afla cativa metri, lovind alte doua masini. In cele din urma aceasta a fost legitimata de politie, iar entru ca a refuzat sa sfle in fiola a fost dusa la INML. Astfel, s-a ales cu primul dosar penal si i-a fost retinut permisul de conducere.

Aceasta a fost prima abatere, iar momentul in care a fost saltata de politie a fost surprins de un martor aflat la fata locului.    

 

@mihaisaru10 #anamorodan #politie #arest #accident #droguri ♬ original sound - Mihai Saru396

Dupa doar 7 ore, Ana Morodan a fost din nou oprita in trafic. Politistii au oservat ca aceasta conduce cu permisul suspendat, moment in care I s-a intocmit al doilea dosar penal. De aceasta data Ana Morodan a acceptat cu greu sa sufle in alcooltest si i-a iesit un rezultat de 0,4% alcool in aerul resirat.  A fost dusa din nou la INML pentru prelevarea de probe biologice, unde a fost depistata cu substante interzise si s-a ales cu cel de-al treilea dosar penal pentru consum de droguri. Mai mult, politistii au decis sa o retina pentru 24 de ore.

Urmeaza ca procurorii de la Judecatoria Sectorului 1 sa decida daca Morodan va fi arestata preventiv pentru 30 de zile sau urmeaza sa fie cercetata in stare de libertate pentru faptele savarsite.

Ana Morodan, primele declaratii dupa ce a fost retinuta de politie

Dupa cele 2 de ore petrecute in arest, Ana Morodan a fost asaltata de jurnalisti, cerandu-I explicatii pentru ceea ce s-a intamplat in urma cu o zi.

Reporter: Ce droguri ai consumat? 

Ana Morodan: Nu am consumat droguri. 

Reporter: Si atunci de ce ai iesit pozitiva? 

Ana Morodan: Pentru ca iau medicamente si servesc somnifere care sunt pe reteta. 

Reporter: Combini medicamentele cu alcoolul? 

Ana Morodan: Nu 

Reporter: Ce exemplu dai urmaritorilor tai? 

Ana Morodan: Un exemplu prin care esti asumat. Si cand iti e somn, iei somnifere! 

“Daca vreti sa stiti ce s-a intamplat, cititi declaratia politiei. Intr-adevar am facut o greseala si am condus fara carnet. Legat de droguri, eu nu am consumat si nu folosesc, am o reteta de la medic, va rog sa nu mai scrieti lucruri neadevarate”, se apara Ana Morodan. 

Mai mult, aceasta a postat un mesaj pe retelele de socializare, pentru fanii care o urmaresc.

“Nu faceti ca mine”

“Pentru copiii si tinerii care ma urmaresc si care viseaza sa fie si ei influenceri. Nu faceti ca mine. Sa nu va credeti mai puternici decat viata, sa nu va lasati sedusi de celebritate si sa riscati totul pentru asta. Sa nu ca faceti ca zambiti si ca sunteti fericiti cand nu mai e niciun pic de soare in viata voastra. Nu merita. Pentru toti ceilalti, am gresit, imi pare rau ca v-am dezamagit si sunt recunoscatoare ca n-am facut si mai mult rau.

Am vrut doar sa fiu o fata iubita si fericita. Acum mi-as dori sa fie posibila o lume ca intr-o poveste pe care am auzit-o odata. Intr-o comunitate din Africa, cand un om greseste, tot satul vine si il mangaie si il imbratiseaza. Ei cred ca toti suntem buni si avem nevoie mai mult ca oricand de intelegere si dragoste umana, atunci cand gresim. Fiind blanzi cu cel care a gresit, il ajuta sa se reconecteze la natura lui adevarata, cea buna. Aveti grija de mintea si sfletul vostru.”, a scris Ana Morodan pe Instagram.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului