Vedete din Romania

#reactie oana zavoranu #Alex Ashraf #oana zavoranu

Oana Zavoranu, prima reactie dupa ce a fost inselata de sot! Ce a spus despre Alex Ashraf

Casatoriti de aproximativ sase ani, Oana Zavoranu si Alex Ashraf pare ca trec prin momente destul de dificile in aceasta perioada.

 

Potrivit celor de la SpyNews, sotul Oanei Zavoranu a fost surprins si fotografiat in timp ce lua masa in oras alaturi de o tanara misterioasa, dupa care a mers acasa la aceasta, acolo unde cei doi si-au petrecut noaptea, el parasind locuinta femeii abia dimineata.

Contactat de sursa citata, Alex Ashraf nu a vrut sa comenteze pe marginea imaginilor cu el, afirmand ca stirile despre el din tabloide sunt doar niste „articole idioate”!

„Nu vorbesc cu presa! N-am nicio declaratie de dat, lasati-ma cu articolele voastre! Incercati sa dati stiri mai bune si dupa vorbim. Nu stiri proaste si articole idioate! Atunci vom vorbi. Mai dati in continuare, hai la revedere”, a spus Alex Ashraf.

Jurnalitsii de la Libertatea noteaza ca, dupa ce stirile ca a fost inselata s-au viralizat, Oana Zavoranu a avut o remarca pe retelele de socializare, referitor la informatiile care au aparut in presa despre sotul ei.

„Va pup si va iubesc si sa nu ma credeti decat pe mine! Alex Ashraf, stii ca esti inima mea, da? Just the two of us (Doar noi doi)”, a scris Oana Zavoranu pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare