Vedete din Romania

#nasi gina pistol smiley # nasi cununie #gina pistol #smiley #nasi

Cine sunt nasii Ginei Pistol si ai lui Smiley. “Au fost alaturi de noi si in momente grele”

Smiley si Gina Pistol au s-au casatorit pe 27 mai si au avut ca invitati aproximativ 300 de prieteni si apropiati care le-au fost alaturi in una dintre cele mai importante zile din viata lor, iar nasii alesi au fost un cuplu foarte discret.

Imbracata intr-o rochie eleganta si vaporoasa, Gina Pistol i-a devenit sotie lui Smiley in fata ofiterului Starii Civile si, ulterior, in fata lui Dumnezeu, in cadrul ceremoniei religioase in biserica.

Prezentatoarea a recunoscut ca a fost foarte emotionata in momentul in care a stat in fata altarului si chiar a izbucnit in lacrimi.

La acest eveniment special, cei doi miri s-au bazat pe ajutorul nasilor lor, persoane care nu sunt figuri publice. Intr-o conferinta de presa organizata inainte de petrecerea nuntii lor, Smiley si Gina Pistol au dezvaluit identitatea acestor nasi si au subliniat importanta pe care o au in viata lor de cand formeaza un cuplu.

George si Maria Manole ne sunt nasi la nunta, sunt prieteni cu noi de mult timp. Au fost alaturi de noi de cand suntem impreuna: si in momente grele, si in momente frumoase. Si am zis ca sunt cei mai potriviti pentru noi”, a spus Smiley, potrivit click.ro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului