Vedete din Romania

#gina pistol #smiley #catalin botezatu #nunta

Ce parere are Catalin Botezau despre tinutele purtate de Gina Pistol si Smiley la nunta

Catalin Botezatu, cunoscutul creator de moda, a comentat tinutele purtate de Smiley si Gina Pistol la nunta lor. Desi nu a participat personal la eveniment, el a analizat pozele cu cei doi miri si si-a exprimat opinia despre felul in care s-au imbracat.

 

Designerul a fost impresionat de aparitia Ginei Pistol la nunta cu Smiley, laudand intreaga sa tinuta. „Au ales o vestimentatie care ii caracterizeaza, intr-un stil curat, inconfundabilul stil boho chic. Este o rochie vaporoasa, romantica, pretioasa in partea superioara, din dantela accesorizata cu margele si perle. Gina poarta pantofi foarte frumosi, accesorizati tot cu perle, brandul Jimmy Choo.

Imi place parul coafat lejer si machiajul discret, fin. Este un look care o caracterizeaza si care mie imi place foarte mult, este simplu, modern si de bun gust. Gina este naturala si frumoasa. E timpul sa invete miresele ca se poate si asa. Gina are bijuterii foarte pretioase, de la un brand cunoscut, cu briliante. Se vede ca sunt alese cu cap, foarte frumoase, asortate, dar deloc ostentative. Buchetul imi place foarte mult. Se potriveste cu tot conceptul, in acelasi stil boho. De obicei, acestea sunt flori care se pun pe marginea buchetului – floarea miresei se numeste. Ea a ales ceva simplu, sa aiba tot buchetul din floarea miresei”, a spus Catalin Botezatu pentru revista VIVA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare