Vedete din Romania

#gina pistol #smiley #laura cosoi

Ce a facut Laura Cosoi in ziua in care Smiley, fostul ei iubit, s-a casatorit cu Gina Pistol

Laura Cosoi a fost nasa de botez in ziua in care Smiley, cantaretul cu care actrita a avut o relatie de multi ani, s-a casatorit cu Gina Pistol.

 

Smiley si Gina Pistol s-au casatorit pe 27 mai, dupa o relatie de sapte ani. Cei doi indragostiti au devenit sot si sotie in cadrul ceremoniei civile in jurul orei 14, apoi au continuat cu o ceremonie religioasa in biserica, care a fost extrem de emotionanta. Prezentatoarea Gina Pistol a fost coplesita de emotii si a izbucnit in plans in fata altarului.

In aceeasi zi, Laura Cosoi, fosta iubita a lui Smiley, a trait si ea emotii intense. Actrita si sotul ei, Cosmin Curticapean, au avut rolul de nasi la botezul nepoatei lor, Amalia, fiica Dianei si a lui Gabriel Curticapean.

Laura Cosoi a postat pe Instagram o fotografie in care intreaga familie apare cu zambetul pe buze. Imbracata intr-o rochie bleu cu umeri bufanti si motive florale, Laura Cosoi este inconjurata de cele trei fiice ale sale, de Cosmin Curticapean si de fetita recent botezata, alaturi de Diana si Gabriel Curticapean, fratele sotului ei. „Familia noastra are bratele si mai pline de azi! Bun venit, Amalia, in vietile noastre! Sa te ocroteasca bunul Dumnezeu si sa te bucuri de magia fiecarei zi!”, a scris Laura Cosoi in descrierea imaginii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare