Vedete din Romania

#America Express #andreea balan #lacrimi

Andreea Balan, in lacrimi pe Instagram dupa finala America Express. "Nimeni nu stie..."

 

Andreea Balan a izbucnit in lacrimi intr-un live pe Instagram. Vedeta a vizionat finala emisiunii America Express, in care a participat alaturi de Andreea Antonescu. Chiar daca cele doua au reusit sa ajunga in ultimul act al competitiei, marele premiu a fost castigat de perechea formata din Bordea si Cortea.

In timpul live-ului, Andreea Balan a fost vizibil emotionata si a revazut momentele din competitie cu multa nostalgie. Cantareata a declarat ca aceasta a fost cea mai grea si frumoasa experienta din viata ei si a avut un impact major asupra sa in ultimele luni.

„Am vrut sa ne uitam impreuna, cu totii, la America Express. Este ultima parte. Ati pus telefoanele pe mine si ma faceti sa plang, jur. Plang, plang, plang pentru ca ma uit aici si am uitat ca au trecut lunile, am uitat si nu mai stiu cat de greu a fost, ca asa e in viata, le uiti pe alea grele, cateoata le uiti si pe alea frumoase.

Si a fost greu. A fost greu. Si nimeni nu stie cat de greu a fost, doar noi cei care am fost acolo in competitie si cei care am rezistat pana la final. Pentru toti a fost greu. Pentru noi a fost si mai greu pentru ca am rezistat pana la final. Multumesc pentru mesaje, le vad pe ecran".

Andreea Balan a raspuns acuzatiilor ca ar fi trisat in anumite probe de la America Express, afirmand ca nu a facut asa ceva si ca a dorit doar sa-si ajute echipa, folosind toate resursele disponibile in momentul respectiv.

„Am dat tot ce am putut, am incercat cat am putut sa-mi ajut echipa. Cu micile jocuri, joculete pe care unii le-au numit trisat. Eu doar am vrut sa-mi ajut echipa, sa o ajut pe Andreea. Cu toata ambitia mea si cu toata determinarea, unii m-au judecat ca am trisat. Nu, nu am trisat, am vrut doar sa-mi ajut echipa si am facut ce am stiut eu mai bine ca sa ajungem departe. Sa ajungem in finala si, de ce nu, sa si castigam.

Am demonstrat ca doua femei la 49 de kg se lupta cot la cot cu niste barbati sau cu perechi formate din barbat si femeie si ca noi la varsta pe care o avem, ca nu mai suntem la 20 de ani, reusim sa ne luptam si sa fim un exemplu de ambitie si determinare pentru multe femei care vor, dar care nu pot, dar cu ambitie si multa, multa determinare se poate", a mai adaugat vedeta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului