Vedete din Romania

#adela popescu copil #imagini rare #mama adela popescu #adela popescu

Adela Popescu, imagini rare de cand era copil. "Ce bine semeni cu mama ta"

Adela Popescu, una dintre cele mai indragite vedete de la noi, a postat recent imagini rare din copilaria ei, alaturi de un mesaj emotionant.

Adela Popescu vorbeste cu drag de fiecare data despre originile si despre familia. In varsta de 36 de ani, vedeta a tinut sa impartaseasca cu urmaritorii sai de pe Instagram imagini rare din copilarie in care apare alaturi de rudele sale. Alaturi de imaginile vechi, Adela a postat si un mesaj emotionant care i-a atins la suflet pe urmaritorii sai.

 

“(…) Am un an, trei, patru si unsprezece. Imi place sa merg la prohod cu tataie Vergica si la semanat cu tataie Gheorghe. Mamaie Ioana face cea mai buna garnita si mamaie Titina cea mai buna ciorba de varza. (…) Abia astept sa vina Pastele. Sa coboare fratii mei din rata de opt si sa le arat ce bine cant <>. Ei sa imi dea ananas la conserva si sa ne punem cu totii, in camera din mijloc, sa ne uitam la Dallas”, a fost o parte din textul scris de vedeta.

Postarea a strans zeci de mii de aprecieri si peste o suta de comentarii: “Vaiiii, ce seamana cu bunicul meu!”, “Ce semeni cu mama ta. Ce frumoasa”, “Uneori o imagine face mai mult decât 1000 de cuvinte”, au fost doar cateva dintre reactiile internautilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului