Vacante

#cat costa o noapte de cazare # Hotelul de Gheata de la Balea Lac #hotel de gheata

Bucura-te de o experienta unica! Vacanta intr-un hotel de gheata. Cat costa o noapte de cazare

Hotelul de gheata de la Balea Lac se afla in topul celor mai frumoase 25 de “escapade cu zapada” din lume, fiind pe locul 8. Clasamentul a fost publicat de ziarul The Times. Vezi mai jos cat costa o noapte de cazare la hotelul de gheata de la Balea Lac.

Hotelul de gheata de la Balea Lac este construit in fiecare an din 2005

Constructia hotelului de gheata a inceput inca din luna noiembrie. Acesta va avea 12 camere, dar si un restaurant, unde toate mesele, dar si obiectele decorative vor fi tot din gheata. Daca totul functioneaza conform planului in urmatoarele zile va incepe mobilarea camerelor cu paturi si noptiere de gheata. Primii turisti sunt asteptati de catre administratorii hotelului in Ajunul Craciunului.

Arnold Klingeis, cel care din anul 2005 construieste in fiecare iarna complexul turistic de gheata unic in sud-estul Europei, spune ca a vrut sa creeze in tara noastra ceva care sa atraga multi turisti straini. Alaturi de cativa prieteni a studiat hotelurile de gheata din alte tari si a profitat de faptul ca temperatura din varful muntelui permite o astfel de constructie la Balea Lac. Astfel si-a transformat visul in realitate. Mii de turisti straini merg in fiecare iarna la Hotelul de gheata de la Balea Lac.

Turistii pot vedea acolo si cum se sculpteaza in gheata, pentru ca lucrarile continua, dupa deschiderea hotelului.

„Este un omagiu adus turismului din intreaga Europa. Decoratiunile care vor fi sculptate in blocurile de gheata vor aminti de locuri faimoase si de simboluri sau obiective importante din mai multe tari europene. Peste o saptamana deja vor fi aproape finalizate lucrarile, urmand finisajele, dar turistii vor putea veni de la Craciun. Rezervarile sunt deja facute si pentru Revelion”, a declarat Arnold Klingeis, initiatorul proiectului.

Cat costa o noapte de cazare la hotelul de gheata de la Balea Lac

Pretul pentru o camera sau in igluuri ramane neschimbat, adica 500 de lei pe noapte pentru cei care prefera frigul. Pentru persoanele care vor cazare intr-una din cabanele de langa hotel pretul este de 400 de lei pe noapte. De obicei, turistii care vor sa incerce sa doarma pe pat de gheata o noapte, rezerva si o camera in cabanele de langa deoarece putini rezista pana dimineata in frig.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea