Showbiz

#cand incepe sezonul doi #clanul #sezonul 2 #pro tv

PRO TV a facut anuntul oficial! Pe ce data incepe sezonul 2 din Clanul

Clanul, unul dintre cele mai indragite seriale ale momentului, revine pe micile ecrane cu sezonul pe data de 19 februarie.

Sezonul 1 al serialului Clanul i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gura, mai ales cand, intr-un mod neasteptat, Tatuțu’, interpretat de George Mihaita, a murit in urma unei explozii.

Situatia este incerta, iar fanii serialului se intreaba daca Tudor și David vor afla, in sfarsit, ca sunt frati. Ei bine, telespectatorii mai au foarte putin de asteptat, deoarece PRO TV a anuntat ca sezonul 2 din Clanul incepe pe 19 februarie.

„Suntem foarte entuziasmati sa impartasim noutatile despre sezonul doi din serialul Clanul. Primul sezon a avut un succes enorm, atat din punctul de vedere al audientei, cat si al criticilor asa ca nu vom dezamagi cu noul sezon. CLANUL, sezonul 2, va fi ultima piesa din grila noastra de primavara, dupa lansarea Survivor, Romanii au talent, Las Fierbinti si Sef sub acoperire, asa ca ii invitam pe telespectatori sa-l urmareasca exclusiv pe PRO TV si VOYO”, a spus Antonii Mangov, Programming Director PRO TV, potrivit PRO TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare