Nunta

#casatorie cu sine #casatorie bizara #romanca #casatorie #germania

Casatorie bizara. O romanca s-a casatorit cu ea insasi. De ce a facut acest gest

O casatorie cel putin bizara, ar spune unii. O romanca, stabilita de mai multi ani in Germania, s-a casatorit cu ea insasi.

 

Gestul romancei a ajuns in presa germana. Potrivit publicatiei rbb24.de, romanca a facut acest gest deoarece considera ca este un pas important in acceptarea si iubirea de sine. Povestea romancei este insa una mult mai emotionanta.

Cum a decurs nunta inedita

Nunta s-a desfasurat ca o nunta normala. Singura diferenta a fost faptul ca de la eveniment a lipsit mirele, asta pentru ca Lavinia Lazar s-a casatorit cu sine. Astfel, mireasa si alte 12 femei s-a reunit pentru a celebra taina casatoriei. Totul a fost emotionant, plin de lacrimi si bucurie, dar si emotie. Mireasa a aruncat chiar si buchetul, ca la o nunta clasica.  

"Cred ca subconstientul meu a stiut de ce am nevoie pentru vindecarea mea si ca ar trebui sa fie numai femei. Ma simteam foarte in siguranta", a povestit aceasta pentru presa germana.

Lavinia Lazar a trait o deceptie inainte de a constientiza ca trebuie sa se bazeze pe sine 

Cu sase luni inainte de a se casatori, lumea laviniei arata cu totul altfel. Partenerul ei de de viata, alaturi de care a avut o relatie de lunga durata, o ceruse in casatorie. Cei doi se gandeau la copii si isi doreau o familie. S-au mutat intr-un apartament mai mare, insa visul s-a spulberat, cand relatia nu a mia functionat.

“Apoi am stat acolo cu o gramada de bucati sparte in mine si cu o alta mutare care se apropia. Si m-am gandit, ok, se pare ca nu mai am pe cine sa ma bazez decat pe mine. Am fost pur si simplu devastata si apoi am decis ca ma voi casatori oricum. Si ma voi casatori cu mine insami".

"Am spus "da" si, facand acest lucru, m-am uitat in ochii a douasprezece femei si a fost mult mai greu decat am crezut. Am fost cu adevarat cuprinsa de frica". Abia in acel moment Lavinia si-a dat seama in ce se baga cu adevarat. "Acest angajament total cu mine. Atunci am simtit ca aceasta este o munca adevarata. Si nu doar sclipici si sampanie."

Casatoria cu sine nu exclude casatoria clasica

Probabil multa lume se intreaba acum daca in urma casatoriei cu sine se va mai putea casatori cu un partener. Ei bine, casatoria cu sine nu exclude casatoria clasica. Ba mai mult, aceasta sustine ca tot acest parcurs a ajutat-o sa se cunoasca mai bine, sa se accepte si sa se respecte, ceea ce ii aduce relatii mai frumoase.

"Pentru mine, a fi fidela fata de mine insami inseamna ca nu tai sau suprim nicio parte din mine doar pentru a fi intr-o relatie." In trecut, spune ea, facea adesea compromisuri in relatii. "Daca partenerul meu de relatie nu poate face fata faptului ca sunt cine sunt, iar aceasta este totusi o parte foarte importanta din mine, atunci nu voi intra in acea relatie. Si asta e ceva nou", a declarat Lavinia Lazar pentru sursa citata.

FOTO: rbb24.de

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului